Mon. Oct 2nd, 2023

XII. Szüreti Kupa szilágysági öregfiúknak, Kraszna, 2021. október 2.

Az RMDSZ Szilágy Megyei és krasznai szervezete, valamint Kraszna Község önkormányzata szeretettel hívja a szilágysági magyar közösségek öregfiú (30 év feletti) csapatait, szurkolóit és pártolóit focitalálkozóra, főleg azokat, akiknek az egymás szeretete, tisztelete és a barátság az elsődleges. A szabályok a Sámsonban elfogadott kiegészítésekkel érvényesek, így Krasznán is futballozni a magyar közösségek öregfiai fognak, szórakozni, szurkolni ellenben bárkit szeretettel várunk. Idén még mindig sajátos helyzetben vagyunk, mivel a koronavírus előírásait betartjuk, ami a távolságtartás tiszteletbevevését jelenti, habár szabadtéri rendezvényről van szó.

A Bálint Vilmosék kezdeményezte öreg-öregfiúk mozgalom csapatait (50 év felülieket) szintén szeretettel várjuk, külön pályán, saját játékvezetők irányítják a szórakozni óhajtó idősebb vagányokat.

Benevezni – jelentkezni 2021. szeptember 30-ig lehetséges Krasznán Szigyártó Zsolt csapatkapitánynál (0036/707748764), Zilahon Csóka Lászlónál (0744778401) és Kovács Kuruc Jánosnál. A csoportsorsolás Krasznán, a pálya szélén fog történni a focitorna reggelén. A vándorkupát az utolsó tornán győztes Zilah (Imytrans) csapata hozza.

Megyei stábunk tagjai továbbra is: Sütő József és Csóka László technika igazgatók, Kovács Kuruc János koordonáló, Birta Szabó János Tamás, Reznek Zoltán, Gombos Miklós, Kiss Gábor, Szeredai Dezső, Cseke Sándor tagok, Balabás István krónikás.

A játékvezetőket közösen szervezzük önkéntes alapon.

A Krasznai házigazdák biztosítani fogják a megvonalazott, sarokzászlóval ellátott négy pályát, egészségügyi személyzetet, rendfenntartókat, tisztálkodási lehetőséget, WC-t, hangosítást, himnuszokat, zászlókat,(3 fajtát), büfét, zsíroskenyeret, vereshagymát, szívmelegítőt, élőzenét, vacsorát egyházi imádságot szolgáltató személyt a találkozó nyitóján és vacsora kezdetén. A diplomákat Szalai István készíti az Info Gragh irodán Zilahon.

Adjon a jó Isten focizásra kellemes időjárást .

Ne feledjétek:
Hajrá fiúk, gyorsan talpra,
Focitornára vár Kraszna!
Kraszna, Zilah, 2021. szeptember 20.


Kovács István Kovács Kuruc János
polgármester, Kraszna Csóka László, Zilah