Thu. May 30th, 2024

Szilágycsehben volt, vasárnap Désházán lesz jótékonysági vásár Lara javára

Napsütés, kellemes hangulat és sok-sok határtalan szeretet uralta vasárnap a szilágycsehi piacteret. Kicsik és nagyok, fiatalok és idősek érdeklődve nézték az adományba kapott, majd eladásra szánt portékát!

A Lara javára szervezett Jótékonysági vásárt már hetekkel korábban hirdettek a licitcsoportokban. Rengeteg adomány érkezett, játékok és ruhák, ékszerek és babakocsik, lábbelik és kézműves termékek mind-mind megtalálhatóak voltak a vásáron.

Egy lelkes csapat, akinek munkáját ezúton is köszönjük, napokon keresztül válogatta, szortírozta, előkészítette az adományokat a vásárra. Ugyanilyen lelkesedéssel segédkeztek az árusításban is!

Azon csoporttagok, akik nem lehettek jelen, izgalommal várták a híreket, a képeket és az eredményt a vásár sikerességéről.

Tudtuk, hogy sokan segíteni akarnak, mégis elképedve láttuk a sok-sok adományt, a sok embert, akik a szervezésben és a lebonyolításban segítettek, majd a sok érdeklődőt, akik mind azért mentek el a piactérre, hogy Larát támogassák. Jó volt látni a sok szilágycsehi és a környező falvakbeli embereket, a segítő felnőtteket, a lelkünk legmélyén éreztük, hogy nem vagyunk egyedül.

Megdobbant a szívünk látván a Lara nevével díszített lufikat, a mosolygó gyermeksereget, a kíváncsi érdeklődőket. Tudtuk, hogy egy ilyen vásár lépésekkel közelebb juttathatja Larát a végső célhoz, ugyanakkor reménykedtünk benne, hogy ezek a ,,lépések” minél nagyobbak lesznek.

Az eredmény minden várakozásunkat felülmúlta.

Vasárnap késő este már mindannyiunknak könny csillogott a szemében az örömtől és a büszkeségtől. Örömkönnyek, hogy a vásár nagyszerűen sikerült, és büszkeség, hogy egy ilyen piciny város lakói, valahol a ,,hepehupas vén Szilágyban” ekkora összefogásról tettek tanúbizonyságot.

,,Lara arcocskája ragyogott, látva mennyien gyűltek össze az ő megsegítésére. A szeretetteli percekben, órákban együtt volt kicsitől a nagyig mindenki. Lélekben mi is veletek voltunk, nem választ el bennünket sem az Óceán, sem a nagy távolság. 😍😍😍” írták Lara szülei.

Lara kis csapata Szilágycsehben 8.580 amerikai dollárnak megfelelő összeget gyűjtött össze (930 euro, 2.500 Ft és 30.570 lej). Az aktuális egyenleg így 44.300 $ az 1.500.000 $-ból.

A tennivalók sora azonban nem ért itt véget, a gyűjtés folytatódik a licitcsoportokban, valamint újabb vásárok kerülnek megszervezésre.

Vasárnap Désházán a piactéren 14.00 órai kezdettel újabb jótékonysági vásár lesz Lara javára, valamint folyamatban van a zilahi rendezvény szervezése is.

A szervezők szeretettel várják az adományokat és a segítő szándékú embereket, akár más városokból is jelentkezőket.

Akik Lara megsegítésére vásárt szeretnének, keressék bátran a csoportok adminisztrátorait, a családot vagy Lara nagyszüleit.

Hálás köszönet a szilágycsehieknek és minden résztvevőnek! Vasárnap újra bebizonyosodott, hogy ,,egységben az erő”! Szeretettel, hittel és tenniakarással csodákra vagyunk képesek. Márpedig Larának arra van szüksége. Mint írtuk, betegségének kezelésére 1.5 millió dollárt kell összegyűjtenünk, ami elképesztően hatalmas összeg, de látva az emberek jóságát, a szeretetet, az összefogást egyre biztosabbak vagyunk benne: ,,Együtt sikerülni fog”.

Romániai számlaszámok:

RON:RO04RNCB0215006014090002

EUR:RO79RNCB0215006014090010

Kedvezményezett: Vancza Ioan (nagytata)

🙏🏼💕🦋

Facebook-os gyűjtés:

https://www.facebook.com/donate/954420788320567/1389077551283462/

🙏🏼💕🦋

Revolut: 8134621222

pay.revolut.com/profile/melaniifd3

🙏🏼💕🦋

GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/please-help-our-little-lara-beat-cancer

🙏🏼💕🦋

PayPal: paypal.me/melivass

🙏🏼💕🦋

Licitcsoport :

https://www.facebook.com/groups/2671082596552749/?ref=share

🙏🏼💕🦋

 

Szabó Angi Orsolya Beáta