Thu. Apr 18th, 2024

Nálunk is állt a bál

2019. február 27-én került megren­de­zésre a Mihai Eminescu Általános Isko­lában a VII-D osztály által megrendezett farsangi ünnepség, amelyet a Szilágy megyei RMDSZ is támogatott.

A VII-D osztály tanulói rengeteg meg­le­petéssel készültek a vendégeik szá­mára. Először is négyasztalnyi édes­ség­gel várták a gyerekeket, tanítókat, eb­ben segítségü. Tengernyi cukorka, há­zi készítésű sütemények és sok más édesség csalogatta a betérőket. Isko­lánk magyar tagozatából az 1-4 és az 5-8 osztályosok gyűltek össze, hogy az ün­nepi műsorunk által betekintést nyer­­hessenek mindennapjainkba.

Az „Osztály jelenet” egy átlagos napunkat mutatta be, sok csínytevéssel, számos iko­nikus „VII. D-s” mondattal, és igen szórakoztató jelenetekkel, ami­ket magunk állítottunk össze. A je­le­net után csapatunk nem csak a szí­né­szetben, hanem az éneklésben is meg­mutatta sokoldalúságát. Együtt kér­tünk bocsánatot a tanári kartól minden félreértésért egy dalparódián keresztül. Ezek után ifjú bűvészünk Csapó Patrik-Márk nézőinket igencsak elvarázsolta hihetetlen trükkjeivel.

Részletesebben a Mihai Eminescu Általános Isko­lában megrendezett bálról az idei Szilágyság 9. lapszámában olvashatnak.