Fri. Feb 23rd, 2024

Hegedüs Csilla Marosvásárhelyen: Vasárnap az erdélyi magyarság sorsáról döntünk, szavazzunk az RMDSZ-re, mert csak ez képviseli érdekeinket!

Nem hagyhatjuk, hogy olyanok döntsenek sorsunk felett, akiknek a magyar közösség ügyei nem fontosak! Össze kell fognunk, és vasárnap szavaznunk kell az RMDSZ-re, hiszen csak így lehet képviseletünk az Európai Parlamentben! 

Vasárnap az erdélyi magyarság sorsáról döntünk, ezt a lehetőséget nem szabad elszalasztanunk, nem hibázhatunk, ott kell lennünk, és voksunkkal az RMDSZ-t kell támogatnunk! A választásokat nélkülünk is megtartják, azonban számunkra létfontosságú az, hogy legyen magyar képviselet az Európai Parlamentben, hiszen a román pártok most csak a szavazatainkat akarják, azonban sosem fogják a mi ügyeinket képviselni! Felelősséggel tartozunk gyermekeinkért, azért, hogy versenyképes oktatásban legyen részük, hogy az iskolát befejezve ne külföldön keressenek munkát, hanem itthon maradjanak” – hangsúlyozta az EP-képviselőjelölt.

A választások tétje, hogy lesz-e erős magyar képviselet Európában, amely meg tudja védeni értékeinket és érdekeinket, amely szembe tud szállni a román nacionalizmussal. Vasárnap mutassuk meg, hogy közösségünk erős és egységes. A társadalom minden tagjának felelőssége, hogy tegyen Európa erősödéséért, Erdély fejlődéséért – ez nem nő-, vagy férfikérdés, ezért bíztassunk minél több ismerőst arra, hogy szavazzon az RMDSZ-re!” – mondta a képviselőjelölt.