Tue. Apr 23rd, 2024

Háromnapos motoros bemutatók és rockkoncertek a szilágysomlyói Broszkó strandon

Szokás szerint augusztus utolsó hétvégéjén a zilahi Meseș Moto Club a Szilágy Megyei Tanács és a Szilágy Megyei Kulturális és Művészeti Központ támogatásával megtartja a már hagyománnyá vált motoros találkozóját. Az MMC Biker’s Fest idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a szilágysomlyói Broszkó strandon augusztus 26. és 28. között, új formában.

Mint mindig, most is sok meglepetéssel és szórakozással várják az érdeklődőket az idei év utolsó hivatalos találkozóján. A helyszínen felújított termálvizes medencék, szállodai szállás, két teraszos étterem, árnyékos és zöld terület, rossz idő esetén fedett medence várja a fesztiválozókat. A medencék meleg vize, a teraszok és a hideg sör elengedhetetlen és kulcsfontosságú – vallják a szervezők, akik háromnapos szórakozást, koncerteket és fergeteges hangulatot ígérnek a hétvégére. A fellépők között magyarországi és lengyelországi előadók is lesznek, koncertezik Mike Godoroja & Blue Spirit, Moise, Remorse, Toxic Gods, Kazah, Hey Roop, The Spicakers, Fallen Greek Dods, és a Crimson Haze.

A motoros felvonulásra szombaton 12 órakor kerül sor, a hagyományos versenyeket 14 órától rendezik meg. Az esemény programja az esetleges előre nem látható körülmények függvényében változhat.