Fri. May 31st, 2024

Zilah: Fazakas Miklós az RMDSZ polgármesterjelöltje

Tisztelt zilahi lakosok, kedves barátok, ismerősök!

 

A 2012-es választáskor megtisztelve éreztem magam, hogy a Zilahi RMDSZ szervezete bizalmat szavazott nekem, és elvállalhattam az alpolgármesteri tisztséget. Azóta eltelt nyolc év, és ez idő alatt mindig arra törekedtem, hogy munkámat a legjobb tudásom szerint végezzem, és a lehetőségekhez mérten mindent megtegyek, hogy a hozzám fordult emberek gondjain segítsek, problémáikat megoldjam.

Az elmúlt években az RMDSZ tanácsosokkal azért dolgoztunk, hogy Zilah évről-évre élhetőbb és befogadóbb város legyen: fejlődjön és otthonossá váljon mindenki számára, legyen az fiatal vagy idős. Az igényeket figyelembe véve fejlesztettünk, felújítottunk, építettünk, és úgy érzem, munkánk eredményes volt, de nem szabad megállnunk, haladnunk kell, folytatni a tevékenységet, mert jó úton vagyunk, a fejlődés, az előrehaladás útján, és a zilahi magyaroknak továbbra is szükségük van helyi magyar képviseletre.

Önök idén is megtiszteltek bizalmukkal, ezért RMDSZ színekben vállalom a polgármester-jelöltséget.

Köszönöm ezt a megtiszteltetést, Isten segítségével ezután is arra fogok törekedni, hogy munkámmal a helyi lakosok érdekét szolgáljam, mert számomra fontos a jövő, a város fejlődése, valamint az emberek közötti tisztelet, a békés együttélés, egymás megbecsülése, és az Istenben vetett hit.