Tue. Jul 16th, 2024

XIII. Szüreti Öregfiú Focitorna

Kárásztelek, 2022. október 8.

Faluvégi Ferenc polgármester úrral úgy döntöttünk, hogy idei szüreti focitornánkat október 8-án rendezzük Kárásztelken. A Szilágysági Magyar Napok rendezvényen szeretettel meghívtuk focizni a Kolozsvári Főkonzulátus csapatát is Gerzsa Csaba vezetésével. A másik örömhír hogy a varsolci tornatermet október 28-án (remélhetőleg) átadják a közönségnek. Bréda Lajos polgármester biztosított, hogy a Fociszilvesztert december 28-án náluk tarthatjuk. Hurrá!!

Még két örömhírrel is szolgálhatunk: benevezett focitornánkra a református lelkészek csapata a leendő esperes Kádár Tamás jóvoltából. Szilágycsehen Kis Cingár (Moni Sándor tanár) ígérte próbálkozik összeszedni az öregfiúk csapatát.

A csapatok sorsolása Kárásztelken fog történni a focitorna reggelén 800 órakkor. A vándorkupát a tavalyi győztes Kraszna csapata hozza. A játékvezetőket közösen szervezzük önkéntes alapon. A diplomákat Szalai István készíti Zilahon az Info Graph irodán. A Kárásztelki házigazdák biztosítani fogják a megvonalazott, sarokzászlóval ellátott négy pályát, egészségügyi személyzetet, rendfenntartókat, tisztálkodási lehetőséget, WC-t, hangosítást, himnuszokat, zászlókat,(3 fajtát), büfét, zsíroskenyeret, vereshagymát, szívmelegítőt, élőzenét, vacsorát egyházi imádságot szolgáltató személyt a találkozó nyitóján és vacsora kezdetén.

Kérjük Istent, hogy focizni alkalmas időt biztosítson számunkra, a többiekről gondoskodnak a nagy vendégszerető kárásztelki házigazdák akárcsak 2013-ban.

Benevezni – jelentkezni Csóka Lászlónál-0744778401,Birta Szabó János Tamásnál és Kovács Kuruc Jánosnál -0757082838 lehetséges  2022. október 6-ig.

Zilah, 2022. szeptember 28.                                                              Kovács Kuruc János

                                                                                                           Csóka László

                                                                                                      Birta Szabó János Tamás