Tue. Apr 23rd, 2024

Szilágysági Öregfiúk Focimozgalma

A 30 év feletti öregfiú focisták társasága bizakodással tekin(ge)t a tavasz jövetele felé. Ősz Sándor, stábunk pénzügyelője például komoly sorbanállás után sikeresen vásárolt 10 új csíkos ujjatlan műanyagmellényt, a csapatok megkülönböztetésének könnyítésére. Közben gyakran cseng a telefon, kérdik a fiúk: tanár úr az idén sem lesz egy focitalálkozónk sem? Kistérségi találkozókban gondolkoznak, elmaradt viszontlátogatásokat hánytorgatnak a fiúk. Szilágysámsonban Péli Sanyi méhészete mellet rúgják olykor a labdát, Dobán Balog Tibiék játszanak néha egy-egy mérkőzést, Sarmaságon a tornateremben edzenek alkalomadtán öregfiaink. Már nagyon várják a kikeletet. Körösfőn a multifunkcionális kispálya várat felavatásra.

Ne feledjük, 2019-ben Désházán volt a XVI. Pünkösdi focikupa, Szamosardón a XVI. Szent István napi focitorna, Krasznán a XI. Szüreti kupa, míg Zilahon a XVIII. Fociszilveszter volt megszervezve. A 2020-ban Dobára (Pünkösdi kupa), Kémerre (Szent István kupa), Krasznára (Szüreti kupa), valamint Varsolcra (Fociszilveszter) tervezett focitalálkozók a koronavírus miatti tiltások miatt elmaradtak.

Szerintem 2021-ben ugyanebben a felállásban folytathatnánk a találkozóinkat Dobán (május 15-én), Kémeren (augusztus 21-én), Krasznán (október 2-án) és Varsolcon (december 28-án), ha a fiúk és a vezetőség is úgy akarná. Türelmesen várjuk a csapatok visszajelzéseit.

Focimozgalmunk technikai vezetőjének, Sütő Józsefnek őszinte részvétünket fejezzük ki felesége elhunyta miatt. Zsókának nyugalmas pihenést, neked vigasztalást adjon Istenünk, Öcsi.

Seres Dénes

Kovács Kuruc János

Csóka László