Mon. Jul 22nd, 2024

Sikeres kampányt tudhatunk magunk mögött

Sikeresen zárult a hosszú kampány, jóval többen mentek el szavazni, az RMDSZ több szavazatot kapott mint eddig, meg kell nézni, hol vannak még tartalékaink, s csak kemény munkával, összefogással lehet sikereket elérni – hangzott el a múlt héten Diósadon, ahol a Szilágy megyei RMDSZ választási kiértékelést tartott. Seres Dénes parlamenti képviselő, az RMDSZ Szilágy megyei Szervezet elnöke meghívására jelen volt Kelemen Hunor szövetségi elnök, Porcsalmi Bálint ügyvezető elnök, Winkler Gyula európai parlamenti képviselő, Nagy Zoltán szövetségi alelnök, Végh Sándor alprefektus, Szilágyi Róbert István a megyei tanács alelnöke, Pop Imre megyegazda, polgármesterek, alpolgármesterek, tanácsosok, egyházi képviselők.

Haraklány község polgármeste­re, Dobrai Ferenc köszöntötte a vendé­geket, majd a diósadi tiszteletes a jó Isten áldását kérte a jelenlévők munkájára, hogy népünkért és nemzetünkért dolgozzanak ezután is mint eddig, hűséggel és becsülettel.

A kampány sikeresen zárult

Seres Dénes képviselő köszöntő beszédében elmondta, a kampány sikeres volt, mert eredményesen zá­rult. Ez annak köszönhető, hogy felké­szültünk rá, és megpróbáltunk olyan hangulatot teremteni, hogy mindenki, aki itt él és magyarul érez, az menjen el szavazni, s szavazzon jelöltjeinkre. Kemény munkával sikerült ezt elérni, s bár voltak hiányosságok, megcsináltuk, s újult erővel készülhetünk majd a következő választásokra, mert nemsokára itt lesz egy újabb kampány, az elnökválasztás, a helyhatósági választás és a parlamenti választás. Megérte, érdemes volt, hiszen sikerrel járt a munkánk, és sok pozitív visszajelzéssel találkoztunk a kampány során – emelte ki a képviselő, megköszönve mindenkinek a pozitív hozzáállást, a polgár­mestereknek, alpolgármestereknek, ta­ná­cso­soknak, a kampánystábnak, az egyházak képviselőinek, a helyi RMDSZ szervezet vezetőségének, a tagoknak, a nőszervezetnek, az ifjúságnak, és azoknak, akik valamilyen módon hozzájárult, hogy ez a kampány jól végződjön. Külön hangsúlyozta, hogy ez a siker nem jöhetett volna létre a Szilágy megyei magyar emberek, a választóink nélkül, akik felismerték, hogy a ma­gyarságnak vannak érdekei, és ezeket képviselni kell.

A választási eredményekről részletesebben az e heti Szilágyságban olvashatnak.