Tue. Mar 5th, 2024

,,Mind erkölcsileg, mind gazdaságilag szeretném továbbra is a közösségemet gyarapítani”

Perecsenben már több vállalkozó van, mint Szilágysomlyón. Fejlődik a község, szinte vonzzák a befektetőket.

Minden olyan szükséges infrastruktúrát biztosítani tudunk, amit egy város is megadhat. Már sikerült nemcsak Szilágyperecsenben, hanem Szilágy­badacsonban is befejezni a víz-, és a csatornahálózatot. Tavaly befejeztük a csatornabővítést, és a szennyvízcsatorna kiépítést Szilágybadacsonban is. Szilágyperecsenben majdnem minden utcában víz- és csatornalehetőség van, és megnyert pályázatból, ha az időjárás kedvez a kinti munkálatoknak, az újonnan alakított utcákban folytatjuk a csatornabővítést.

Bővül a perecseni ipari telep is, hogy lehetőséget teremtsünk az újabb vállalkozóknak és befektetőknek. Mindegyik vállalkozónak, aki Szilágyperecsenben szeretne vállalkozást indítani, biztosítjuk a vizet, gázt és a szennyvízcsatorna-hálózatot.

Lehetőséget tudunk biztosítani a környezetkímélő beruházásokra is. Nagyon odafigyelünk, hogy a beruházók környezetkímélő vállalkozást hozzanak létre. Ezt a lehetőséget létrehoztuk Szilágy­badacsonban is. A szennyvízcsatorna projekt keretén belül lehetőséget teremtettünk egy ipari park beindulására a falutól egy 500 m-re lévő parcellán, látjuk ennek a jövőjét, mert biztosítani tudjuk az infrastruktúrát – tájékoztatott Boncidai Csaba polgármester.

 

Azt vallom, hogy a közigazgatásban szükség van a közösséghez való lojalitásra, ami sokszor már közösség iránti szerelembe torkollik, szükség van a tisztánlátásra, az önfeláldozásra, óriási szükség van a tenni akarásra, nagyon nagy szükség van a tapasztalatra, és a bonyolult helyzetekben olyan kibontakozás felé kell terelni a dolgokat, amiből a település nyertesen jön ki. Sokszor a polgármesternek zavaros vízben kell halásznia, hogy eredményeket érjen el. Tiszta vízben mindenki tud… Mindemellett, tisztán kell látni azt, hogy mit akar a település, és mi jó annak.

Mind erkölcsileg, mind gazdaságilag szeretném továbbra is a közösségemet gyarapítani. Úgy érzem, ha bizalmat szavaznak nekem, még nagyon sok tennivalóm lenne, és továbbra is a közösségemnek a hasznára tudnék válni. Minden eddigi mandátumot azzal a kijelentéssel kezdtem, hogy őrhelyemre állok. Ha a közösség úgy akarja, még egyszer szeretnék őrhelyemre állni, és a közösségért tenni – mondta a polgármester.

Kulcsár Mária