Mon. Jul 22nd, 2024

Meghívó – XVIII. Fociszilveszter Szilágysági Magyar Öregfiúknak

Ígéretünkhöz híven néhány tudnivalóval hívogatjuk a Szilágysági Magyar Öregfiúk focimozgalma után érdeklődőket. Fociszilveszterre mindig bő a felhozatal, hiszen a fiúk hazajönnek külföldről vagy a karácsonyfa árulásból, és igénylik az újratalálkozást egy kis testmozgás kíséretében. A foci mellett természetesen lényeges a barátkozás, egymás kezének keresése, felebarátunk tisztelése és magyar közösségeink szeretete.

A házigazdák részéről Lakatos Sándor Zilahi RMDSZ elnökkel, Fazakas Miklós alpolgármesterrel, Végh Sándor alispánnal, valamint a Zilahi RMDSZ HKT tagjaival folytattunk tárgyalást. Ígérik, hogy a focitorna kedvező körülmények között történhet két vagy három tornateremben, a benevező csapatok számától függően.
Megjegyezzük, hogy a főhadiszállás a fenyvesi iskola sportermében lesz, ugyanitt történik majd az elődöntő és a döntő is, valamint a díjkiosztás is.
Jelentkezni 2019. december 20-ig délben 12 óráig lehet.

A csoportsorsolás 2019. december 21-én Zilahon történik az RMDSZ Kossuth utcai székházában.

A benevezési díjak maradnak az eddig ismeretesek, a ,,harmadik félidő’’, vagy a vacsora az Alexandru Papiu Ilarian (volt 1-es számu ipari) líceum éttermében lesz, a zenét Major János-Bruma csapata szolgáltatja.

A kupákat a házigazdák adják, a vándorkupát a tavalyi győztes, Szilágynagyfalu hozza. A diplomákat, emléklapokat Zilahon Szalai István készíti az Info Graph kft. irodájában. A házigazdák további kötelessége a rendfenntartás, egészségügyi személyzet, mentőautó, tisztálkodási lehetőség, WC-ék, büfé, zsíroskenyér, hangosítás, himnuszok, zászlók biztosítása, valamint hivatásos egyházi személy meghívása az imádság megtartására a díjkiosztás és a vacsora előtt.

Szeretettel várunk mindenkit!
Áldott ünnepet kívánunk!

Kuruc János
Csóka László