Tue. May 28th, 2024

Közlemény: a szilágybagosi lakosok figyelmébe

Lakossági tájékoztatás

 

Tisztelt Szilágybagosiak/Szilágyborzásiak!

Megelőző óvintézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy meggátoljuk a koronavírus-fertőzés megjelenését/ terjedését Szilágybagos községben.

A polgármesteri hivatalon belül a személyzet rendszeresen fertőtlenít, a bejáratokhoz kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el.

Az önkormányzat arra kéri a lakosságot, hogy a hivatali ügyintézést csak nagyon indokolt esetben vegyék igénybe, ha sürgős, halaszthatatlan dolguk van!

A petíciókat, valamint az intézményhez intézett bármely más kérést írásban az intézmény székhelyén található postaládába kell dobni, illetve elektronikus úton a primariaboghis@yahoo.com e-mail címre lehet elküldeni.

A Helyi illetékek és adók osztálya (kassza), a Mezőgazdasági Nyilvántartás és az Anyakönyvi hivatal a szokásos programmal fog működni, de a hivatalba egyszerre csak egy ügyfél lephet be, a kéz fertőtlenítése után.

Lemondtunk minden olyan kulturális programot, amelyet a hétvégére terveztünk, ennek értelmében az ünnepi megemlékezés is elmarad.

Úgyszintén tilos zárt terekben nyilvános találkozókat vagy más rendezvényeket tartani (a Bagosi és Borzási kultúrház zárva marad újabb intézkedésig).

A szombati kispiacot március 31-ig nem nyitjuk meg, szükség esetén meghosszabbítjuk az időpontot.

Ezúton is felkérjük a lakosságot, hogy kerüljék a zsúfolt, forgalmas helyeket, ahol gyorsabban terjed a vírus, továbbá minél gyakrabban mossanak kezet és fertőtlenítsék kezeiket.

Figyeljünk egymásra, tegyünk bizonyságot higgadtságról, józan ítélőképességről.

 

Tisztelettel,
Marina Ida-Polgármester