Mon. Apr 15th, 2024

Jelentős, kiemelkedő eredményt ért el a Szilágy megyei magyarság. Ezúttal is bizonyítottuk, s bizonyították, hogy csak összefogással, közös munkával, a jövőt, gyerekeink, unokáink jövőjét nézve érhetjük el céljainkat.
Szilágy megyében az európai parlamenti választásokra készülve több mint 19.000 aláírást gyűjtöttünk össze. Ez nem sikerülhetett volna Önök nélkül, ezért köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik aláírásukkal támogatták a magyarság ügyét. Ugyanakkor külön köszönet jár mindazoknak, akik fáradtságot nem nézve, házról-házra jártak, aláírásokat gyűjtöttek, amit nagy pontossággal rendszereztek.
Elismerés jár az RMDSZ vezetőinek, pedagógusoknak, az egyházak, egyesületek képviselőinek és mindenkinek, amiért többször is hangoztatták, s hangsúlyozták, hogy nagyon fontos az összefogás, a magyarság jövőjének a sorsa, hogy minden magyar emberre szükség van.
Remélem, hogy ezt a gyümölcsöző, eredményes munkát folytatni fogjuk, és május 26-án is hasonló sikert ér el mind a Szilágy megyei, mind az erdélyi magyarság.

Köszönet mindannyiuknak.

Az RMDSZ Szilágy megyei szervezet nevében,

Seres Dénes képviselő, elnök