Mon. Apr 15th, 2024

Hegedüs Csilla: több uniós támogatást akarunk városaink fejlesztésére és mi akarjuk meghatározni a prioritásokat!

Ajtóról ajtóra kopogtatva beszélt a május 26-ai európai parlamenti választás tétjéről a kolozsvári, hídelvi embereknek Hegedüs Csilla EP-képviselőjelölt. Hangsúlyozta: az európai reformoknak az erdélyi magyar közösség nyertese, alakítója kíván lenni, éppen ezért sorsdöntő a május 26-ai választás, és éppen ezért fontos, hogy minél többen szavazzanak az erős, Kárpát-medencei képviseletre.

„Azért fogunk harcolni, hogy minél jobb életminőséget biztosíthassunk Kolozsvár lakóinak, megkönnyítsük mindennapjaikat. Hogy Kolozsvár felvehesse a versenyt Nyugat-Európa városaival, hogy tovább fejlődjön az infrastruktúra és az innováció terén, nőjön az egészségügyi szolgáltatások, a kultúra és oktatás minősége” – fogalmazott az RMDSZ EP-képviselőjelöltje. 

Hegedüs Csilla kiemelte, az erdélyi emberek olyan Uniót szeretnének, amely nem veszélyként tekint ránk, magyarokra, hanem megbecsül, támogat és megvéd minket. „Május 26-án közös feladatunk, hogy olyan magyar képviseletet küldjünk az Európai Parlamentbe, amely ki tudja harcolni a támogatások gyarapodását, a bürokrácia csökkentését és közösségünk védelmét!” – szögezte le.