Tue. Mar 5th, 2024

Hegedüs Csilla: május 26-án a családi vállalkozások jövőjéről döntünk

Erdélyi településeink versenyképességét csak úgy tudjuk biztosítani, ha megmaradnak és növekednek az uniós támogatások. Kraszna egyik legújabb vendéglőjének konyháját uniós forrásokból újította fel Bréda István tulajdonos. 

„Rendkívül fontos, hogy a kis- és középvállalkozók is pályázhassanak európai uniós forrásokra, több támogatásban részesüljenek, hiszen így települések fejlődnek, munkahelyek jönnek létre, helyi termékeknek hoznak létre piacot, ezáltal a fiatalok is itthon maradnak, itthon tervezik a jövőjüket, hiszen azt látják, hogy itt is rengeteg lehetőség van. A május 26-i választáson a támogatások, fiataljaink, vállalkozóink jövőjéről döntünk! Arról, hogy legyen egy olyan erős magyar képviselet, amely közösségünk érdekeit képviselje Európában!” – mondta az EP-képviselőjelölt, akit Bogya Anna, a Nőszervezet ifjúságért felelős alelnöke kísért.

„Több mint 35 ezer eurós támogatás révén sikerült felújítani a legújabb standardoknak is megfelelő konyhát. A támogatásból hűtőberendezést, főzőlapot, multifunkcionális sütőt, mosogatógépet sikerült venni, így a konyhánk most mindennel felszerelt, várhatjuk a vendégeinket” – újságolta a tulajdonos, aki feleségével együtt indította vállalkozását.

RMDSZ-tájékoztató