Tue. Jun 15th, 2021

Fazakas Miklóst újraválasztották alpolgármesternek

Harmadik alpolgármesteri mandátumát kezdi mától, november 10-től Fazakas Miklós Zilahon. A mai rendkívüli tanácsülésen a 21 tanácsosból 19 szavazott bizalmat az RMDSZ jelöltjének.

„Megtiszteltetés volt számomra, hogy a zilahi lakosok hittek bennem, és az önkormányzati választáson ismét támogattak szavazataikkal, így harmadjára is bekerülhettem a tanácsba. A mai gyűlésen a volt és új tanácsostársaim is pozitívan értékelték eddigi munkámat, ezért tőlük is megkaptam a támogatást és a biztatást, ezáltal újabb négy évig alpolgármesterként folytathatom munkámat a város föllendüléséért, előrehaladásáért, és a lakosok életszínvonalának növeléséért. Mindenkinek köszönöm a belém vetett bizalmat, mind a rám szavazóknak, mind a tanácsostársaknak, ígérem, eddigi alpolgármesterként szerzett tapasztalataimat felhasználva, arra fogok törekedni, hogy a már elkezdett fejlesztéseket folytassuk, és még több, kézzelfoghatóbb, a lakosok érdekét szolgáló eredményeket mutathassunk fel négy év múlva” – mondta Fazakas Miklós alpolgármester.

A rendkívüli gyűlésen a szakbizottságok elnökeit és titkárait is megválasztották. Bogdán Zsolt tanácsos lett az egészségügyi, kulturális, oktatási, munkaügyi, társadalom-védelmi és sportbizottság titkára, Lakatos Sándor tanácsos a városfejlesztési és urbanisztikai, közterületi, közszolgáltatási, környezetvédelmi, köz- és magántulajdonban lévő igazgatásért felelős bizottság titkára, Fazakas Miklós alpolgármester a gazdasági- társadalmi tanulmányok és előrejelzések, költségvetési, pénzügyi és közvagyon-felügyelő szakbizottság elnöke.

K.M.