Tue. Jul 16th, 2024

Árképzés titkai – értékesítési tanácsok gazdáknak

A Partiumi Falugazdász Hálózat meghívására „Árképzés titkai” címmel termékeik árképzéséről és hatékonyabb értékesítéséről tart előadást június 8-án Érmihályfalván Bocskay István marketing szakértő, a Sikerképzés program szerzője. A mezőgazdasági termelőknek, kézműveseknek, kis- és középvállalkozóknak szóló idei első partiumi előadásnak – mely délután 6 órától kezdődik – a Strand utca 2. szám alatti Gödör rendezvényház ad otthont.

Bocskay István Sikerképzés-előadását – melyet a COVID-járvány kitörése előtt Szatmárnémetiben a helyi termelők már meghallgathattak – a Partiumi Falugazdász Hálózat tagjai különösen ajánlják a borászoknak, méhészeknek, virágkertészeteknek, illetve azoknak a zöldség-gyümölcs termesztőknek, akik piacokon értékesítik termékeiket. A marketing szakember hasznos, lényegre törő, gyakorlat orientált válaszokat ígér az olyan kérdésekre, amivel nap mint nap szembesülnek termékeik értékesítése során a gazdák.

„Érdekelné, ha végre azt az árat kérhetné a termékért, amit az tényleg megér? Meghallgatná, hogy mit kell mondania annak a vevőnek, aki már megint pimaszul alkudni akar?” – teszi fel a kérdést a szakember. „Van rá megoldás. Hadd mutassam meg, hogy önnek mit kell tennie” – teszi hozzá Bocskay István. Referenciaként a marosvásárhelyi gazdákat, a beregszászi méhészeket, az ugocsai iparosokat sorolja, akik a marketing-szakembertől hallott tippeket és tanácsokat hasznosítva immár tudják, mi a jó ár titka.

A június 8-ai érmihályfalvi előadáson való részvétel lehetőségeiről, részleteiről kérjük érdeklődjön térségbeli falugazdászánál.

Sütő Attila