Tue. Jul 16th, 2024

A történelmet a győztesek írják!- Sportolimpia

Két év kihagyás után újra megrendezésre került az Erdélyi Magyar Középiskolás Sportolimpia Kolozsváron. Szilágy megyét kézilabdában a krasznai Cserey-Goga Technológiai Líceum fiú és lány csapatai képviselték.

A fiúkkal nagy izgalommal vártuk, hogy elstartoljon ez a színvonalas sportesemény, elkezdhessük a bemelegítést a mérkőzések előtt, küzdjünk a pályán és ha megérdemeljük, akkor örülhessünk is a játszmák végeztével.

Az idei ellenfelek (Szentgyörgy, Nagyvárad, Vásárhely és Csíkszereda) sokszor nehézségek elé állítottak minket, de a sok edzés, felkészülés segített abban, hogy csapatként, együtt felülkerekedjünk minden akadályon és újra az első helyen végezzünk. Így zsinórban ötödik alkalommal (2016, 2017, 2018, 2019 és 2022) mondhatják el gyerekeink, hogy VERETLENEK, 20 mérkőzésből 19 győzelem és 1 döntetlen. A legjobb kapusnak járó díjat idén Zima Roland hozhatta haza.

Mindenki, aki része volt az évek folyamán a csapatnak úgy gondolom erre az eredményre kimondhatatlanul büszke lehet.

A jövőt még nem tudhatjuk, de ismerve a gyerekeket, abban biztos vagyok, hogy újra meg újra mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legjobbak lehessünk.

Köszönetet szeretnék mondani minden játékosnak a sok áldozatért, amit azért hoztak, hogy idén (is) címvédők legyünk.

Nagyon büszke vagyok rájuk és örömmel tölt el, hogy én irányíthattam és segíthettem őket a pálya széléről.

Tódor Attila-testnevő tanár