Mon. Jun 24th, 2024

A munkálatok időben elkészülnek, mondta Cuc a Lugos – Déva sztráda építkezésén

Kellemesen meglepődött, miután egy be nem jelentett látogatást tett a Lugos – Déva autópálya építkezésén, jelentette ki Răzvan Cuc szállításügyi miniszter pénteken, rámutatva, hogy becslése szerint a munkálatok idejében elkészülnek.

A szállításügyi miniszter Facebook-bejegyzésében kifejtette, ígéretéhez híven tett egy be nem jelentett látogatást a Lugos – Déva sztráda 3. és 4. szakaszának építkezésén.

,,Bár a meteorológiai körülmények nem éppen a legmegfelelőbbek az építkezési munkálatokhoz, kellemesen meglepett a kivitelező hozzáállása. A vállalkozók megértették üzenetemet, és emiatt úgy gondolom, a munkálatok határidőre, de lehet, hogy még hamarabb elkészülnek. Amikor akarnak, a vállalkozók hatékonyan és a minőségi követelményeknek megfelelően tudnak dolgozni!” – írta Cuc a bejegyzésében.

Hangsúlyozta, a közeljövőben gyakrabban fog ehhez hasonló látogatásokat tenni az autópályák építkezési telepein.

A szállítási tárca vezetője március közepén jelentette be, hogy a jövőben nem fogja előzetesen bejelenteni, mikor melyik épülő sztrádát készül meglátogatni, csak a sajtót fogja értesíteni másfél-két órával a helyszínre érkezése előtt. Így majd reális képet kap a munkavégzés valós menetéről, tette hozzá a miniszter.

,,Nagyon világosan az építővállalatok értésére akarom adni: vagy dolgoznak és tiszteletben tartják a szerződésben foglaltakat, vagy mehetnek haza. Nulla toleranciát fogok tanúsítani azokkal szemben, akik nem tartják magukat a szerződésben leszögezett ütemtervhez” – jelentette ki akkor Răzvan Cuc.

agerpres.ro