Fri. Feb 23rd, 2024

A MOL-csoport 2020-ban is a legjobb frissdiplomásokat várja a Growww programba

Elindult a jelentkezési időszak a MOL-csoport Growww elnevezésű, díjnyertes tehetséggondozó programjára, amely páratlan lehetőséget kínál a frissdiplomásoknak arra, hogy karrierjüket a régió egyik legnagyobb vállalatánál kezdjék meg. A program segítségével a MOL az iparági szakemberek új generációjának támogatására törekszik: a résztvevők az egyik legösszetettebb iparágban szerezhetnek gyakorlati tapasztalatokat, így felkészülhetnek a komolyabb üzleti kihívásokra is.

A MOL Románia 7 álláshelyet kínál az idei Growww program keretében, Bukarestben és Kolozsváron.

A programra 2020. április 24-ig lehet jelentkezni a  https://molromania.ro/ro/cariera/growww/
oldalon

A 2007-es indulása óta több mint 2200 tehetséges fiatal helyezkedett el a vállalatnál a világ minden tájáról a program keretében, amely 2019-ben több mint 80%-os megtartási arányt ért el.

Az intenzív, egyéves program során a résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerkedni a MOL-csoport tevékenységének minden üzleti és működési területével. A munkahelyi tanulás és a MOL különböző ipari létesítményeibe tett látogatások mellett a fiatal szakemberek strukturált oktatási program keretében sajátíthatják el az ágazatra vonatkozó ismereteket, ami egyben kiváló lehetőség a vállalat vezetőivel való megismerkedésre, a szakmai kapcsolatok építésére. Minden résztvevőt egy mentor támogat, aki szakmai útmutatást és visszajelzést nyújt, valamint segíti a dinamikus, interkulturális munkakörnyezethez való alkalmazkodást.

A MOL-csoport több mint 130 álláshelyet kínál a műszaki, üzleti, informatikai, társadalom- és természettudományi területeken. A programba legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek, akár a budapesti központba, akár a MOL-csoport nyolc országban (Ausztria, Horvátország, Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország, Románia, Szlovákia, Szlovénia) működő leányvállalataihoz.

„Az elmúlt 13 évben több ezer tehetséges fiatal helyezkedett el nálunk a  Growww-nak köszönhtetően, amellyel kiemelkedő, több mint 80 százalékos megtartási arányt értük el. A program  töretlen népszerűsége számomra újabb bizonyíték arra, hogy a MOL a régió egyik legvonzóbb munkáltatója. Globális vállalatként hosszú évek óta lehetőséget adunk a fiataloknak arra, hogy friss ötleteikkel és látásmódjukkal formálják a vállalat jövőjé, most pedig különösen izgalmas időszakban csatlakozhatnak hozzánk, hiszen számos innovatív és fenntarthatósági projektet indítottunk útjára. Fontos kiemelni, hogy a Growww jóval több, mint egy gyakornoki program: fiataloknak teljes munkaidős állást, versenyképes fizetést és egy komplett juttatási csomagot kínálunk” – mondta Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport HR igazgatója.

Az elmúlt évtized során a Growww program széles körű elismerést kapott, és a vállalat valódi védjegyévé vált. A program a kategóriájában legmagasabb, több mint 80%-os megtartási arányt ért el, emellett tavaly jóval az olaj- és gázipari átlag feletti, 40%-os volt a nők aránya a felvettek között.

A 2020. évi Growww programmal kapcsolatos további információkért kérjük, látogasson el a https://molgroupcareers.info/en/students-and-graduates/growww-graduate-programme oldalra.