Tue. Jun 15th, 2021

Vasvári Róbert: Együttműködéssel, közös fellépéssel lehet hatékonyan megoldani a kihívásokat

November 4-én Sarmaság községben megalakult a helyi tanács, a tanácsosok és az immár negyedik mandátumát kezdő polgármester, Dombi Attila János, letette a hivatali esküt.

– Sikeres volt az elmúlt mandátum, mert sok projektet valósítottunk meg, bízom benne, hogy az elkövetkezendő négy év is legalább annyire gyümölcsöző lesz, mint az elmúlt. Ebben a mandátumban be szeretnénk fejezni a folyamatban lévő munkálatokat és újakat akarunk elkezdeni. Egy fiatal, jó csapat van mellettem, a 15 tanácsosból 13 az RMDSZ jelöltje, bízom benne, hogy együtt számtalan megvalósítást tudhatunk majd magunk mögött – hangsúlyozta a polgármester.

Vasvári Róbert-Gergely alprefektus az eskületételek után gratulált az elért választási eredményekhez. Elmondta, a kemény munkának, a kitartásnak meg lett az eredménye, mert bizalmat nyertek a választóktól és képviselhetik a közösség érdekét. Nehéz, problémákkal tűzdelt időszak következik, emelte ki az alispán, olyan kihívásokkal kell szembenézni, melyeket néha csak egyénileg nem lehet megoldani. Ezek csak együttműködéssel, közös fellépéssel kezelhetők. Majd egy Kölcsey Ferenc idézettek kívánt kitartást és jó munkát a helyi tanácsnak és a polgármesternek: „Egyedül a legnagyobb erő sem tehet mindent, mondhatnám, nem tehet sokat: egyesített erőknek pedig a lehetetlennek látszó is gyakran lehetséges.”

Kulcsár Mária