Sat. Dec 2nd, 2023

Újraválasztották a Szilágy Megyei Önkormányzati Tanács élére Szilágyi Róbert-Istvánt, a Szilágy Megyei Tanács alelnökét

Az RMDSZ Szilágy Megyei Önkormányzati Tanácsa minden helyhatósági választás után megválasztja azokat a képviselőket, – egy elnököt, két alelnököt, egy titkárt, és hat tagot – akik megyénket képviselik a Regionális Önkormányzati Tanácsban.

Az elkövetkezendő négy évben önkormányzataink vezetői azért fognak dolgozni, hogy a kitűzött célokat megvalósítsák, ehhez pedig szükség van összefogásra – hangzott el a pénteki találkozón.

Seres Dénes parlamenti képviselő a gyűlésen megköszönte a választáson elért kimagasló eredményt, kiemelte, a munkát folytatni kell, az önkormányzati képviselőknek nagy hangsúlyt kell fektetniük a vidékfejlesztésre, az infrastruktúra fejlesztésére, középületek felújítására és minden olyan lehetőséget meg kell ragadni, ami a települések fejlődését szolgálják.

Szilágyi Róbert-István, a Szilágy Megyei Önkormányzati Tanács elnöke elmondta, fontos az összefogás, a kapcsolattartás, a rendszeres egyeztetés, hogy még kimagaslóbb eredményeket lehessen elérni a jövőben a magyarlakta településeken.

A szavazást követően Szilágyi Róbert-Istvánt, a Szilágy Megyei Tanács alelnökét újraválasztották a megyei önkormányzati tanács élére, alelnöki tisztséget fog betölteni Dombi Attila és Boncidai Csaba, a tanács titkára Fazakas Miklós, a testület további tagja Bálint Ervin, Faluvégi Ferenc, Dobrai Ferenc, Bántó Zoltán, Bogya Anna és Demjén István lett.

K.M.