Sat. May 21st, 2022

Több száz csomagot ajándékozott az időseknek az RMDSZ Szilágy Megyei Nőszervezete

Az elmúlt napok az összefogás, az ajándékozás, odafigyelés jegyében teltek a szilágysági magyar lakta településeken. Néhány hete az RMDSZ Szilágy Megyei Nőszervezete Angyaljárás az időseknél keretén belül közel 2500 szeretetcsomagot juttatott el az idősek, gyermekek, nagycsaládosok számára, a nehézsorsúakat anyagi hozzájárulással támogatták.

Kovács Irénke elnök elmondta, a Nőszervezet szívügyének tekinti a szépkorúak és a nehéz anyagi körülmények között élő nagycsaládosok sorsát. A meghirdetett akció célja az odafigyelés, ajándékozás és a közös együttlét. „Szándékunkban áll e nemes kezdeményezést a jövőben is megismételni és kiterjeszteni. Ezúttal megköszönjük minden nagylelkű adományozónak a támogatását, közösen bizonyítottuk, összefogással, egymásra való odafigyeléssel, nyitott szívvel eredményes munkát tudunk elérni, és akár több ezer házba melegséget vinni”.

Nagy szerepet vállalt az „angyaljárásban” az RMDSZ Szilágy Megyei Szervezete, Seres Dénes képviselő, elnök, és a helyi szervezetek vezetői, pedagógusok, szülők, gyermekek, magánszemélyek és névtelen adományozók.

Áldott, békés, szeretetteljes ünnepeket kíván az RMDSZ Szilágy Megyei Nőszervezete.