Thu. May 30th, 2024

Szenátorjelöltjeink: Elérkezett a választás napja – Összefogunk!

Kovács Irénke szenátorjelölt, az Oktatási Minisztérium államtitkára: Ma egy reményteljes, stabil jövőért szavaztam, hogy a következő nemzedék bátran tervezhessen itthon, a szülőföldjén. A sok évszázados küzdelem által kivívott nemzeti értékeinkhez ragaszkodnunk kell, hisz ez megmaradásunk alapfeltétele.

Szavaztam, hogy a szilágysági magyar emberek támogatására egy biztonságot nyújtó erős magyar képviselet kerülhessen a parlamentbe.

Ezért arra kérek mindenkit, hogy menjen el szavazni, ezáltal is kifejezve azt, hogy saját és közössége sorsát nem akarja másra bízni.

Mutassuk meg a szilágysági magyar összefogás erejét!

Győzzön ma a magyar egység!

 

 

 

 

 

Dari Tamás: Ott, ahol magyar óvodák és iskolák épülnek, ott igény van az anyanyelvi oktatásra. Erről nem tudunk lemondani, erről nem szabad lemondanunk, hiszen a nemzeti identitás kulcsa a gondolatok anyanyelven való megfogalmazásával kezdődik az óvodában, majd az első leírt szó sokkal szebb lesz, ha a gyerek kezét fogó tanító anyanyelven magyarázza a betűkerekítés csínját-bínját.

Azért, hogy ne tudjanak a fejünk felett a sorsunkról dönteni, hogy iskoláinkban magyarul tanulhassanak gyerekeink, hogy önkormányzataink megkaphassák azt, ami nekik jár, én már szavaztam.

Menj el te is!

 

 

 

 

 

Szekeres Enikő szenátorjelölt, iskolaigazgató: Számomra mindig fontos az, hogy elmenjek szavazni két okból is: először élni akarok azzal a jogommal, hogy szavazatommal hozzájáruljak annak a régiónak a politikai arculatához, amelynek tagja vagyok, másodszor pedig magyarként fontos, hogy leadjam szavazatomat, amellyel a minket képviselő szervezetet támogatom.

Így van ez ma is, mivel leadott szavazatainkkal el kell érjük azt, hogy a következő 4 évben is legyen képviseletünk a parlamentben. Ez nagyon fontos a megmaradásunkért, hogy figyelembe vegyenek minket, mint nemzet, hogy meg tudjuk védeni a jogainkat.

Tehát arra buzdítok minden választásra jogosult magyart, hogy menjen el ma 2020. december 6-án szavazni, biztosítva így a következő 4 évben is érdekeink képviseletét!

 

 

 

 

Papp Lajos: Szavazatommal a több mint 30 éves folytonosságot és a stabil, erős érdekképviseletet támogattam.
Tisztelettel megkérem, hogy éljen, éljenek a választás jogával!
Hiszem, hogy az egységben az erő, merjünk együtt bátrak lenni!