Mon. Oct 2nd, 2023

Sikeres évet zárt az FK Kraszna

Az FK Csíkszereda alközpontjaként működő FK Kraszna tartalmas, sikeres évet tudhat maga mögött. Rengeteg változás történt az elmúlt időszakban a szervezet életében, új edzők érkeztek, egyre több és több gyermek csatlakozik a közösséghez, hogy szabadidőjükben sportoljanak, közösségben éljenek.

Jelenleg több mint 100 fiatal sportol aktívan az FK Kraszna színeiben, a megye szinte minden településéről érkeznek gyerekek az edzésekre. A rengeteg áldozatos munka mögött egy erős edzőcsapat áll, akik hétről hétre igyekeznek kihozni magukból és a gyerekekből a maximumot.  Az elmúlt évet méltóképpen zárták le, hiszen december 9-én, a tanévzárón még a Mikulás is meglátogatta az ügyes, tehetséges gyerekeket, akik nemcsak sportban jeleskednek, hanem más területen is, hiszen a szülőkkel közösen egy zenés előadással készültek.

„Mivel az évzárón nem tudtak részt venni a Székelyföld Labdarúgó Akadémiáról, ezzel az előadással szeretnénk kifejezni a köszönetünket feléjük, amiért egész évben mellettünk álltak és támogattak. Köszönjük Szondi Zoltán elnöknek, Dusinszki Zoltán szakmai igazgatónak, Cseke Szilárd sportigazgatónak és az egész akadémia közösségének. Nem mehetünk el szó nélkül a gyermekek, a szülők, az edzők és a támogatók mellett sem, hiszen ők is rengeteget dolgoznak azért, hogy ilyen jó teljesítményünk legyen.” – nyilatkozta Stanciu Rudolf, az FK Kraszna elnöke.