Tue. Jul 16th, 2024

RMKT előadás a Szilágyságban

Lieb Mihály, az Autonet cég tulajdonosa, a szilágysági RMKT-ban tartott előadásában a vállalat gazdasági vetületeiről beszélt. Az Autonet, mint Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb autóalkatrész-forgalmazója, jelentős szereplő a régió autóipari piacán.

Lieb Mihály hangsúlyozta, hogy az Autonet sikereinek egyik kulcsa a folyamatos innováció és a piac igényeinek alapos megértése. A cég dinamikusan növekszik, ami részben a széleskörű termékválasztéknak és a kiváló logisztikai hálózatnak köszönhető. Az előadás során részletezte, hogy a cég hogyan alkalmazza a legújabb technológiai fejlesztéseket a logisztika és az ellátási lánc optimalizálása érdekében.

Az Autonet nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is erős piaci jelenléttel bír, ami lehetővé teszi, hogy kihasználják a gazdasági szinergiákat és a regionális piaci lehetőségeket. Az elmúlt években a cég több stratégiát is bevezetett a fenntartható növekedés érdekében, ideértve a digitalizációs törekvéseket és az e-kereskedelem terén történő fejlesztéseket.

Lieb Mihály külön kitért az emberi erőforrások fontosságára is, hangsúlyozva, hogy az Autonet sikerének másik pillére a jól képzett és elkötelezett munkatársi gárda. A cég nagy figyelmet fordít a munkavállalók folyamatos képzésére és fejlesztésére, valamint a munkakörnyezet javítására.

Végezetül beszélt a jövőbeni tervekről, amelyek között szerepel az új piacokra való belépés és a szolgáltatások körének bővítése, hogy még jobban kielégítsék az ügyfelek igényeit és tovább erősítsék piaci pozíciójukat. Az előadásból egyértelműen kiderült, hogy az Autonet stabil és növekvő gazdasági teljesítménye mögött jól átgondolt stratégia és erős vezetés áll.

Nagy Imre

RMKT Szilágy megyei szervezetének elnöke