Sat. Dec 2nd, 2023

A Süniverzum csapata rajzpályázatot indít.

Részvétel feltételei:
1) a pályázaton csak 6-12 év közötti gyerkőcök vehetnek részt,
2) nincs megkötött technikai elvárás, készítheted bármivel (grafit, ceruza, ecsetfilc, aquarell, olaj, stb.),
3) A kész műveket digitálisan várjuk .jpg vagy .pdf formátumban az info.suniverzum@gmail.com címre.

Témák:
1) „A sünik az almát is nagyon szerették. Főleg a vadalmát. De ezekkel vigyázni kellett, mert haraptak. Előbb meg kellett szelídíteni őket.”

2) „A bagoly a sünök egyetlen ellensége volt. A levegőből csapott le, és egy pillanat alatt elragadta éles karmával gyanútlan áldozatát. Ráadásul a bagoly nem egyszerű ragadozómadár volt, hanem a birodalom túl oldalán lakó gonosz boszorkány, aki akkor öltött madáralakot, amikor csak akart, és mindenáron le akarta győzni a sünöket.”

3) „Lonc kedvenc állatai az unikarnisok voltak, és kizárólag Gesztónia e vidékén éltek. Ezek a lények hasonlítottak az unikornisokra, csak szarv helyett egy karnis nőtt ki a homlokukból. Sajnos sokat elpusztítottak belőlük a pénzéhes karniskereskedők és függönyboltosok, és csaknem a kihalás szélére kerültek.”

Határidő: 2019. július 15.
Zsűrizés: Forrás Károly képzőművész, a Süniverzum könyv illusztrátora, Veres Máté festőművész/grafikus és Baranya Tamás grafikus/illusztrátor értékeli a beadott pályázatokat.
Eredményhirdetés: 2019. július 19.

Díjazás:
Fődíj: A Süniverzum különkiadása, a nyertes pályázattal. Ezt a példányt úgy nyomtatjuk ki, hogy szerepelni fog benne a nyertes rajz.
Második díj: A Süniverzum könyv
Harmadik díj: 1 db művészi nyomat, melyet A Süniverzum facebookoldaláról választhat ki a díjazott.
https://www.facebook.com/pg/suniverzum/shop/?ref=page_internal