Mon. Oct 2nd, 2023

Megújul a zilahi tömegközlekedési vállalat főállomása, új buszokat is vásárolnának

Felújítási munkálatok zajlanak a zilahi Transurbis tömegközlekedési vállalatnál. A héten elkezdték az ingatlan tetőzetének cseréjét, amelyet még 2019-ben megrongált a jég, folyamatban van a 4700 négyzetméteres udvar aszfaltozása, és péntektől már online vásárolhatnak bérletet az érdekeltek a tuz.ro honlapról.

Sojka Attila, a vállalat gazdasági igazgatója a Maszolnak elmondta, a tavalyi profitból 186 ezer lejt fordítottak tetőjavításra, 26 ezer lejt szoftverekre, beruházásokra. Az idei profitból, 250 ezer lejből a főállomás területének, udvarának aszfaltozását végzik.

„A szoftverek segítségével állítjuk ki a kártyákat és érvényesítjük a bérleteket. Négy ponton árusítjuk a jegyeket és bérleteket, ebből hármat a helyi önkormányzat szerzett be EU-s pályázat útján, a vonatállomásnál lévőt a vállalat vásárolta, mi működtetjük” – mondta Sojka Attila, aki arról is tájékoztatott, hogy péntektől a Transurbis honlapján is megvásárolhatóak a bérletek, és hamarosan lehetővé teszik az SMS-ben történő fizetést is.

A vállalat szolgáltatásairól bővebben a https://maszol.ro/belfold/Megujul-a-zilahi-tomegkozlekedesi-vallalat-foallomasa-uj-buszokat-is-vasarolnanak honlapon és a Szilágyság hetilapban olvashatnak.