Thu. Apr 18th, 2024

Megjelent a Szilágyság 2. lapszáma! Világhálón a Szilágyság hetilap!

Több évnyi várakozás után 2019 januárjában a Szilágyság Kultúrális Egyesület döntése alapján megszületett a www.szilagysagiszo.ro hírportál. A honlapot naponta frissítjük, új hírekkel töltjük fel, ezáltal nemcsak a Szilágyságban megjelent hírekről olvashatnak, hanem általános közérdekű információkról is.

A honlapon magyarul tájékozódhatnak arról, mi történik Szilágy megyében, megismerhetik az itt élő magyarság életét, olvashatnak híreinkről, közéleti eseményeinkről, rendezvényeinkről, az itteni oktatásról, az elért eredményeinkről, s mindarról, ami Önöket foglalkoztatja, illetve a következő időszak kultúrális, közéleti eseményeinek programjairól.

Mi nyitottunk Önök felé, reméljük partnereink lesznek, s támogatni fognak abban, hogy eljussunk minél több emberhez. Lehet, hogy kezdetben még nehézségekbe ütközünk majd, de igyekszünk minél pontosabb, gyorsabb információkkal élővé és hasznossá tenni a honlapot.

Ezzel a digitális világban élő minden generációt szeretnénk megszólítani, mindazon által megmarad a Szilágyság hetilap papír alakú formája. Azok számára, akik nem a világháló segítségével tájékozódnak, továbbra is minden pénteken rendelkezésükre áll a nyomtatott változat.

Reméljük, sikerül kielégíteni olvasóink igényeit.

Szilágyság Kultúrális Egyesület vezetősége