Tue. Apr 23rd, 2024

Jótékonysági koncert NOEL javára

Isten segítségével felekezetközi orgonahangversenyt szervezünk Szilágyperecsenben a Magyar Baptista Gyülekezetben (Víz u. 412.) december 11-én szerda este 7 órakor.

Fazakas Ádám, a Kolozsvári Kerekdombi Református Gyülekezet szolgáló orgonistája fog adventi, karácsonyi és meditatív orgonaműveket előadni, amelynek keretén belül elhangzik majd egy adventi üzenet, illetve ismertetve lesz a céladomány oka is.

A komolyzenei koncert alatt begyűlt jótékonysági felajánlást teljes egészében Ölyüs Noel Róbert néhány hónapos kisfiú Zolgensma génterápiás kezelésére szánjuk, aki a Bihar megyei Érkötvélyesen él spinális izomatrópiával (SMA 1 – gerinc eredetű izomsorvadással), és akinek 2,1 millió dollárba kerül a gyógyszer megszerzése. Másképp nincs esély a túlélésre. Sajnos, a romániai egészségbiztosító nem segíthet, mivel a Zolgensma gyógyszer nem szerepel az engedélyezett gyógyszerek listáján (más gyógyszer pedig nincs).

Egyéb részleteket az alábbi linken lehet megtudni:

https://www.facebook.com/events/2181915338769097/

A Baptista Gyülekezet részéről szeretettel meghívjuk önt erre a nemes célú keresztyén kompozíciókból álló egyházzenei koncertre.  Annak örülnénk, ha minél többen hozzá tudnánk járulni Noel életének megmentéséhez. Hisszük, hogy sok kicsi sokra megy, s hogy Isten a kicsit is megszaporíthatja.

Mindenkit szeretettel várunk.

 

Tisztelettel és megbecsüléssel,

Borzási Pál lelkipásztor