Sun. Apr 14th, 2024

Egy hónap, 19 verskedvelő irodalomterjesztő diák, 19 Ady vers, több ezer megtekintés, több ezer hajlékban felcsendülő mű, kultúra határok nélkül, rengeteg pozitív visszajelzés – ebből állt röviden az InnovAdyv 2020 címet viselő Ady-maratonunk, amit nagy költőnk születésnapja köré szerveztünk, kihasználva az online világ adta lehetőségeket.

Köszönjük szépen Erdei Szili, Márkus Anna, Szilágyi Domokos, Mészáros Virág, Ardelean Henrietta, Rákosi Jennifer, Molnár Hanna, Tarsoly Ábel, Antal Norbert, Tóth Mária, Szilágyi Ákos, Tihor Alexandra, Klein Alíz, Béczi Dávid, Vas Szintia, Elekes Edvin, Nagy Ágota, Szepesi Dominik és Petkes Gergő, hogy vállalva az irodalomterjesztői munkát, mindezt lehetővé tettétek számunkra! Köszönjük a versmondók mögött álló, pedagógusok, szülők lelkes és odaadó munkáját és köszönjük az anyagi támogatást a Communitas Alapítványnak.

Társaságunknak nagy elégtétel volt ez a program, hiszen több dolgot is tanultunk belőle. Egyrészt, hogy a kultúrára van igény ilyenkor is, amikor sajnos személyesen nem találkozhatunk, hogy léleksimogató tud lenni még egy online rendezvény is, hogy ilyenkor érezzük azt határon innen és túl, hogy egyek vagyunk, és hogy nincs okunk aggódni mindaddig, amíg ilyen lelkes, tehetséges fiataljaink vannak. Jó volt ezt megtapasztalni!

Áldott, békés karácsonyt és reményteljes, kultúrában gazdag új évet kíván mindenkinek a Tövishát Kulturális Társaság kuratóriuma!

Antal Katalin