Sat. Jun 10th, 2023

Felfüggeszti Temesvárról, Craiováról és Nagyszebenből induló járatait a Wizz Air

Szerdától felfüggeszti Temesvárról, Craiováról és Nagyszebenből induló járatait a Wizz Air. Az intézkedés május elsejéig érvényes – közölte a légitársaság.

A Wizz Air azt követően hozta meg ezt a döntést, hogy a román hatóságok a külföldi állampolgárok Romániába való utazásának korlátozásáról rendelkeztek. Az intézkedés a koronavírus terjedésének megakadályozását célzó erőfeszítések része.

A légitársaság továbbra is indít járatokat Bukarestből, Kolozsvárról, Iaşi-ból, Marosvásárhelyről, Szatmárnémetiből, Suceaváról és Konstancáról, de a célországok által hozott korlátozások tiszteletben tartásával.

Azok az utasok, akik a wizzair.com honlapon vagy a mobil alkalmazás segítségével foglaltak jegyet azokra a járatokra, amelyeket töröltek, e-mailben kapnak értesítést a légitársaságtól. Az ügyfelek a WIZZ ügyfélszámlára megkapják az utazásra kifizetett összeg 120%-át; ezt az összeget a következő 24 hónapban bármikor felhasználhatják a Wizz Air szolgáltatásaira.

Az összeget vissza is igényelhetik, ez több időt fog igénybe venni. A banki átutalás lépéseiről külön tájékoztatást fognak kapni. Amennyiben ezt választják, a kifizetett összeg 100%-át utalja vissza nekik a társaság.

Aki turisztikai ügynökségen keresztül foglalt repülőjegyet, annak az illető ügynökséggel kell felvennie a kapcsolatot.

agerpres.ro