Mon. Oct 2nd, 2023

Eredményes volt a szilágysági megyei utak karbantartását végző cég éve

Eredményes évet zárt az őrző-védő szolgálatot és megyei utak karbantartását biztosító zilahi cég. Az elmúlt egy évben megnégyszereződött a Közvagyont Felügyelő Kft. (Pază Obiective şi Intervenții Srl.) gépparkja.

A megyei tanács alárendeltségében lévő cégnek két fő aktivitása van, a megyei útszakaszok karbantartását és őrző-védő szolgálatot biztosítanak. Ők felelnek a különböző intézmények: a múzeum, a kulturális központ, az öregotthonok, a gyermekotthonok és két nagy cég, a Michelin és a Cemacom biztonságáról – tudtuk meg Pop Imre igazgatótól.

A Közvagyont Felügyelő Kft-hez több mint 600 kilométer útszakasz tartozik, ezeken ők végzik az útszélek karbantartását, az útfestést, valamint szintén ők helyezik ki és cserélik a jelzőtáblákat és a védőkorlátokat.

„Nagyon jó a kapcsolatunk a megyetanács vezetőségével, mindenben támogatnak, hogy hatékonyabban dolgozhassunk az első feladataim közt új munkagépek vásárlása szerepelt, hiszen amikor átvettem a cég irányítását, mindössze csak egy régi traktorral és egy markológéppel rendelkeztek. Azóta két új traktorral, egy Mercedes Unimog multifunkcionális géppel, amellyel kaszálni és utat takarítani lehet, egy 7,5 tonnás Mercedes teherautóval, kaszával, hókotróval, sózóval gazdagítottuk a gépparkot” – tette hozzá az igazgató.

Az elmúlt egy év eredményeiről a https://maszol.ro/belfold/Eredmenyes-volt-a-szilagysagi-megyei-utak-karbantartasat-vegzo-ceg-eve honlapon és Szilágyság hetilapban olvashatnak.