Wed. May 29th, 2024

Egyre több diákot érint az online oktatás

A Szilágy Megyei Vészhelyzeti Bizottság (CJSU) október 6-i ülését követően a következő határozatok születtek:

Zilahi Gheorghe Șincai Pedagógiai Líceumban és a Zilahi Silvania Főgimnáziumban október 5-18 között piros forgatókönyv szerint tanítanak, a diákok online tanulnak, nem járnak be a tanintézménybe.

A Zilahi API Műszaki Kollégiumban és a Krasznai Cserey-Goga Szakképző Líceumban is a piros forgatókönyv lépett életbe, a diákok október 16-ig távoktatásra kényszerültek.

A Szilágycsehi Gheorghe Pop de Băseşti Technológiai Líceumban a XI.A. osztály tanulói október 20-ig, a Szilágycsehi Andrei Muresanu Általános Iskola V.A., V.B., VII.A., VIII.A., VIII.B. diákjai október 19-ig, a Szilágysomlyói Simion Bărnuțiu Főgimnázium IX.A., IX.C., XI.A., XII.A. tanulói október 14-ig szintén online tanulnak, ellenben az említett iskolák többi diákja zöld forgatókönyv szerint, napi rendszerességgel jár iskolába.

A Zilahi Gheorghe Lazar Általános Iskola IV.C., V.A., V.B, V. C, VIA, VI.B., VI.C, VII.A, VII.B., VII.C. osztályos tanulói október 20-ig távoktatásban vesznek részt, a többi diák sárga forgatókönyv szerint tanul, csak az elemisek és a végzősök vannak jelen a tanórákon.

Kulcsár Mária