Tue. Apr 30th, 2024

Nő a gyermeklétszám, sok a sportolni vágyó fiatal – Van, akinek építeni Szilágysámsonban

Egy sikeres év után optimistán áll az idei elé Szilágysámson önkormányzata. Bántó Zoltán polgármester elmondta, 2022 a folyamatban lévő munkálatok véglegesítéséről, a község „szépítkezéséről” szól majd.

„Vannak elkezdett projektjeink, azokat szeretnénk befejezni, átadni. Tervek terén sem szűkölködünk, és ha figyelembe vesszük a tavalyi költségvetést, jó évet zártunk, mert a község történelmének a legnagyobb beruházását fejeztük be december 10-én: kiépítettük a víz- és szennyvízhálózatot, a hivatal átvette a rendszert, miután a 650 lakást csatlakoztatjuk a hálózatra, átadjuk a vízügyeseknek működtetés céljából” – mondta a polgármester. A teljes beruházás 20 millió lejbe került, tette hozzá Bántó Zoltán.

Az iskola udvarán, a kedvezőtlen időjárás ellenére javában zajlik a sportterem építése, a belső munkálaton dolgoznak, a terv szerint ez év második felétől használatba vehetik a diákok az új sportlétesítményt.

A szilágysámsoni fejlesztésekről bővebben a https://maszol.ro/belfold/No-a-gyermekletszam-sok-a-sportolni-vagyo-fiatal-Van-akinek-epiteni-Szilagysamsonban-1 honlapon és a Szilágyság hetilapban olvashatnak.